Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: Kredittkortsøk.no. Domenet med den særnorske bokstaven Ø leder til et underliggende domene som heter:
https://xn--kredittkortsk-mnb.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Vi bruker ikke kontaktskjema på denne nettsiden, men ved spørsmål eller henvendelser kan du ta kontakt med oss på e-post.

Informasjonskapsler

Denne nettsiden benytter såkalte cookies eller informasjonskapsler. Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Disse er nødvendige for å tilby en fungerende nettside

Ønsker du å skru av informasjonskapsler kan dette gjøres i nettleseren du bruker:

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Kredittkortsøk benytter seg av analyse-verktøy for å samle inn informasjon om trafikken til nettsiden. Informasjonen som samles inn kan ikke brukes til å gjenkjenne personer og begrenser seg til generell informasjon slik som:

  • Nettleser type.
  • Datamaskin eller mobil.
  • Om du besøker siden fra en søkemotor eller lenke.
  • Hvilken landsdel/by trafikken kommer fra.

Til denne informasjonen bruker vi Google Analytics.